Trainer / Coach

Vastlopen in je werk, tegen grenzen aanlopen in de samenwerking met je collega’s: het gebeurt iedereen wel eens. Vaak kan een gerichte training of een op maat gemaakt coachingstraject mensen nét dat extra zetje geven richting een hoger niveau.

Mensen vooruit helpen en ‘in hun kracht zetten’: daar word ik blij van. Wat zouden ze anders of beter willen kunnen? En: wat hebben ze nodig om die stap te kunnen zetten? Als trainer en coach begeleid ik mensen individueel en teams op hun route naar een hoger niveau. Mijn trainingen en coachingstrajecten richten zich daarbij vooral op het verbeteren van de communicatie en samenwerking. Het is altijd maatwerk; De vraag vanuit de klant bepaalt wat en hoe ik het doe!

Een greep uit het arsenaal aan trainingen dat ik verzorg:

  • Geef richting aan je persoonlijke ontwikkeling!
  • Verbeter je communicatie; In gedrag en structuur!
  • Praktische communicatieve vaardigheden!

Mijn persoonlijke coaching en teamtraining richt zich met name op een combinatie van het technische, het leidinggevende en (met name) het sociale systeem binnen organisaties. Van werkvloer tot directie: problemen binnen teams vloeien vaak voort uit onderliggende obstakels en onuitgesproken verwachtingen. Samen gaan we op zoek: wat houdt jullie precies tegen? En: wat kunnen we eraan doen? Samen gaan we het ontwikkelproces aan, waarbij ik vanuit mijn passie verbinding maak met mensen die graag de volgende stap willen maken. En dat is niet eng, maar uitdagend en leuk!

“Denken, voelen, doen”